Apple accessoires

Apple accessoires

Apple accessoiresApple geeft je inmiddels zoveel keuze mogelijkheden uit zijn enorme aanbod van producten. En behalve het enorme scala van verschillende soorten apparaten waaruit je kan kiezen, biedt de elektronica gigant uit Californië je dan ook nog de zogenaamde Apple accessoires. Het gebruiksgemak van veel Apple producten wordt aanzienlijk vergroot door het inzetten van deze Apple accessoires. Je kan bijvoorbeeld denken aan een uitgebreider toetsenbord bij je iMac, of aan een draadloze muis.

Gadgets

Behalve alle ondersteunende artikelen, de Apple accessoires, voor standaard hardware zoals de iMacs en MacPro`s, zoals de eerder genoemde toetsenborden en muizen, maar ook de super geavanceerde beeldschermen, kan je bij het andere assortiment bijna eindeloos kiezen uit Apple accessoires.

Denk in het geval van je iPhone bijvoorbeeld aan alle mogelijke beschermhoesjes die je kan aanschaffen. Maar ook oortelefoons en opladers in alle mogelijke vormen staan er voor je klaar. En alles in die kenmerkende en zeer zorgvuldig afgewerkte stijl. Want ook de Apple accessoires kan je niet missen door hun verzorgde en smaakvolle uiterlijk.

iPad

Als je voor je iPad op zoek gaat naar Apple accessoires kan je helemaal je hart ophalen. Apple biedt in werkelijk alle kleuren en materialen beschermhoezen aan. Van heel erg eenvoudige modellen die puur een beschermende functie vervullen tot beschermhoezen waarin complete toetsenborden zijn geïntegreerd. Je wilt een iPad met een uniek voorkomen? Verdiep je in het aanbod en je zal merken dat er zo ongelofelijk veel varianten zijn, dat je altijd wel met een origineel ontwerp tevoorschijn komt.

Trackpad

Je zou het bijna vergeten met die enorme populariteit van de relatief nieuwe iPad, maar ook in het geval van de aloude laptops biedt Apple accessoires aan. Ter versiering en bescherming van je MacBook of MacBook Air zijn er veel tassen in het assortiment. Maar ook om je MacBook Pro op te laden met een net wat langere oplaad kabel heb je keuze in overvloed. En als je als creatieveling met die MacBook Pro dan toch op een plek terecht bent gekomen waar de mogelijkheden beperkt zijn, dan is het een uitkomst dat je die Magic Trackpad kan aansluiten, om je ingevingen nog beter over te brengen.

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
Paradigit1 DagBekijk aanbiedingBekijk aanbieding
Bcc1 DagBekijk aanbiedingBekijk aanbieding
yorcom1 DagBekijk aanbiedingBekijk aanbieding
Otto1 DagBekijk aanbiedingBekijk aanbieding
bolcom1 DagBekijk aanbiedingBekijk aanbieding
coolblue1 DagBekijk aanbiedingBekijk aanbieding