Apple watch voor het sporten

De nieuwe Apple Watch is niet alleen maar een ontzettend cool apparaat dat je om je pols kunt doen, en waarmee je de tijd kunt aflezen. Want het is veel meer dan een simpel horloge.

Neem nou bijvoorbeeld de mogelijkheden die geboden worden als sporthorloge. Met de Apple Watch kan je namelijk allerlei sportprestaties meten, maar ook je gezondheid in de gaten houden. Bovendien zijn er allerlei handige apps aan boord van de Apple Watch, die voor sporters haast onontbeerlijk zijn.

Apple Watch voor het sporten

Bijvoorbeeld, en dat is toch één van de meest gebruikte apps, de speciale GPS-functie, waarmee je natuurlijk altijd precies weet waar je bent, en hoe ver je nog te gaan hebt.

Dat is een handige functie voor hardlopers, maar natuurlijk ook voor gewone wandelaars, en zelfs als je op de fiets onderweg bent, is dit enorm handig.

Bovendien, als we het over de gezondheidsfuncties hebben, heeft het apparaat ook een enorm goede hartslagmeter, en dat is in de meeste trainingsprogramma’s ook onontbeerlijk, en veel makkelijker via dit polsapparaat te meten, dan met de oudere methoden.

Maar de mogelijkheden om trainingsprogramma’s op te stellen, en ook nog eens bij te kunnen houden in hoeverre je trouw bent aan de opgestelde doelen, en hoeveel je nog moet doen om het gestelde doel te bereiken, worden toch wel het meest gebruikt.

Bovendien kan je, bijvoorbeeld via Facebook, je sociale media contacten altijd op de hoogte houden, en dat met slechts een klik.

De mogelijkheden die de Apple Watch biedt, zullen natuurlijk een trainer, en vooral de arts, niet overbodige maken, maar ze zijn wel verrekte handig.

En, dat zijn dan alleen nog maar de mogelijkheden voor sport en gezondheid, en zo biedt deze unieke horloge natuurlijk ook allerlei handige hebbedingetjes voor mensen die niet zo sportief zijn.

Overigens, als je wilt wachten tot je de volgende generatie Apple Watch kunt kopen, dan duurt dat niet al te lang meer. De nieuwe versie zal in de tweede helft van 2016 in de winkels liggen. Wanneer precies, dat is op dit moment nog niet bekend, net als de precieze functionaliteiten die in dit prachtige apparaat zullen zitten, buiten datgene natuurlijk dat al in de eerste versie zit, want dat zal ongetwijfeld gewoon mogelijk blijven.