Apple Watch

Het nieuwste snufje: de Apple Watch

Apple WatchApple is al een grote speler op de desktop, laptop, tablet én telefoniemarkt en is de afgelopen tijd ook in andere markten doorgedrongen. Naast de eerder genoemde producten kun je tegenwoordig ook een Apple Watch kopen.

Persoonlijke assistent
Met de Apple Watch haal je eigenlijk een persoonlijke assistent(e) in huis. Die loopt niet de hele dag om je heen en herinnert je aan alle afspraken, maar hangt gewoon om je pols. Het slimme horloge houdt bijvoorbeeld je dagelijkse activiteiten bij. Hoe lang je zit, beweegt en traint. Zit je op een dag te veel? Dan geeft het horloge dat aan.

Alles om je pols
Ga je voor een Smartwatch dan ben je verzekerd van de beste technologie om je pols. Je ontvangt meldingen op je horloge en op verschillende manieren daarop reageren. Je kunt je berichten en mails lezen en Siri raadplegen om een route uit te zetten of het volgende agendapunt op te halen. Daarnaast vervangt de Apple Watch je instap- en concertkaarten: die worden gewoon zichtbaar op je horloge.

Super gevoelig
Om je iMac of MacBook aan te zetten moet je op een knop drukken. Om je iPad of iPhone te verlichten, druk je op de home-knop. Dat hoef je allemaal als je besluit Apple Watch te kopen. Het enige wat je hoeft te doen is je arm te bewegen – zoals je op een horloge kijkt hoe laat het is – en te vertellen wat je wil doen.

Werkgeheugen en andere specificaties
Sinds juli 2015 kun je ook in Nederland een Apple Watch kopen. Er bestaan tegenwoordig drie modellen van dit horloge, de meest goedkope uitvoering kost zo’n 419 euro. Het kleine scherm (38mm x 42 mm) maakt van de Apple Watch een smart horloge met een werkgeheugen van ruim 500 MB. Voor apps is er ook voldoende plaats met 4 GB aan opslagruimte.

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
Belsimpel1 Dag€ 411Bekijk aanbieding
Wehkamp1 Dag€ 467Bekijk aanbieding
Mediamarkt1 Dag€ 419 Bekijk aanbieding