Imac het neusje van de zalm

iMac het neusje van de zalm. Ja hoor dat durven we echt wel zo te stellen.

Bovendien kun je vast wel heel veel negatiefs over de iMac verzinnen, want een bepaald product zal nooit iedereen kunnen bekoren. Maar wat ons betreft, is de iMac het neusje van de zalm. Beter kun je gewoon niet vinden, en sterker nog, beter is er gewoon niet.

Nogmaals, niet iedereen zal helemaal weglopen met de iMac. Er zullen ongetwijfeld een heleboel mensen zijn die het maar een raar apparaat vinden, en de prijs is natuurlijk voor heel veel mensen ook veel te hoog. En wij, als iMac gebruikers, wij snappen dat best wel.

Er zijn immers ook veel mensen die brood of vlees bij de supermarkt kopen, in plaats van bij de Bakker en de Slager. Niet dat daar wat mis aan is natuurlijk. En zolang je het lekker blijft vinden, zeggen wij ook dat je dat vooral moet blijven doen.

Echt waar, iMac het neusje van de zalm

Maar doorgaans is de kwaliteit natuurlijk een tikkeltje minder.

En dat is ook van toepassing op de concurrenten van de iMac, en de iMac. Als je genoegen neemt met een tikkeltje mindere kwaliteit, dan moet je geen iMac kopen, maar lekker iets soortgelijks van een ander merk.

Als je gewoon geen geld hebt om dit Apple product te kopen, dan kunnen we ons dat helemaal voorstellen dat je met minder genoegen moet nemen. Alhoewel, er zijn natuurlijk ook goedkopere tweedehands iMac’s te koop, en dan kun je voor hetzelfde geld wel van deze hele goede kwaliteit genieten.

Ja genieten, want als je voor het eerst een iMac mag gebruiken, terwijl je voordien altijd producten met Windows hebt gebruikt, dan weten wij honderd procent zeker dat je helemaal omgaat.

Want een iMac is en blijft het neusje van de zalm.

Dus wacht niet langer, en kijk naar de prijzen, en de mooie dingen die je met een iMac kunt doen. En als je net zo overtuigd bent, koop er dan één.