Imac tweedehands

iMac tweedehands aanschaffen De goedkoopste manier

Imac tweedehandsEen nieuwe iMac kost je al gauw meer dan 1200 euro. Helemaal als je een 27-inch op het oog hebt, loopt die prijs al snel op richting de €2000. Dat zijn prijzen die niet voor iedereen zomaar op te hoesten zijn.
Ben je niet zo vermogend en wil je toch een desktop van Apple, dan kun je een iMac tweedehands aanschaffen.

Waar vind ik een iMac tweedehands?
We hebben voor jouw gemak verschillende betrouwbare aanbieders die een iMac tweedehands aanbieden.
Je kunt ook zelf op zoek gaan naar een tweedehands desktop. Zo kun je op Marktplaats kijken of daar een goedkopere versie staat.

Daarmee loop je wel een risico: Marktplaats is een plek waar particulieren hun producten aanbieden, waardoor je niet weet hoe de levensloop wat de levensloop is geweest van het product. Ze kunnen de iMac tweedehands te koop zetten, maar of deze nog goed werkt, is nog altijd maar de vraag.

Zekerheid
Het is niet meer dan logisch dat je zekerheid wil hebben als je een iMac tweedehands wil aanschaffen. In onze lijst vind je de betrouwbare aanbieders van tweedehands producten, maar als je echt zeker wil weten dat je iMac ook goed werkt, kun je er voor kiezen om bij Apple aan de deur te gaan staan.

Refurbished iMacs
Als je ervoor kiest om een refurbished iMac aan te schaffen is het niet zo dat je een compleet ander product krijgt als dat je een iMac tweedehands op de kop tikt.
Deze producten zijn echter door Apple teruggenomen en uit elkaar gehaald.

De bruikbare onderdelen worden in een gloednieuw frame gegoten. Van buiten heb je dus een gloednieuwe iMac, van binnen zijn de processors bijvoorbeeld al eerder gebruikt in een iMac.

Zo goed als nieuw
Je krijgt dan dus een iMac die zo goed als nieuw is. Omdat het geen nieuwe iMac is, merk je dat in de prijs. Die ligt gemiddeld gezien zo’n 300 euro lager dan dat je ervoor kiest om een gloednieuwe desktop aan te schaffen. Het is dus een keuze die je in je portemonnee én in gebruik merkt.

Gegarandeerd goedkoper
Een tweedehands iMac is dus altijd goedkoper dan een nieuwe iMac.
Het risico wat je loopt is dat deze iMac een minder lange levensduur heeft omdat hij al gebruikt is door de vorige eigenaar.

Hoe intensief die jouw aangeschafte iMac heeft gebruikt, kun je niet aan de buitenkant aflezen.

De gulden middenweg
Ben je niet zeker of je een iMac tweedehands wil aanschaffen, kun je altijd kiezen voor de gulden middenweg en ervoor kiezen om een refurbished iMac aan te schaffen.

Daar heb je het voordeel van een tweedehands iMac (goedkoper dan een nieuwe iMac doordat er gebruikte onderdelen in je desktop zitten) maar heb je wel de garantie voor een goede desktop die ook voor een langere periode mee kan gaan.

In de onderstaande lijst kun je de verschillende aanbieders van tweedehands en refurbished iMacs doorlopen en zo snel en gemakkelijk de beste keuze maken.

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
laptops4all1 Dag€ 899Bekijk aanbieding
bolcom1 Dag€ 849Bekijk aanbieding
Leapp1 Dag€ 489 Bekijk aanbieding

Wellicht ook interessant: Nieuwe Macbook kopen