Imac vergelijken

Imac vergelijken? vergelijk Aanbieders hier online

 Imac vergelijkenWeet je inmiddels zeker dat je een iMac wil kopen, maar nog niet waar, dan is het een goed tijd voor een potje iMac vergelijken.
In de lijst hieronder vind je de verschillende aanbieders die een iMac aanbieden.
Wil je weten wat er allemaal te vergelijken valt binnen het aanbod van iMac, lees dan snel verder hoe je op een makkelijke manier iMacs kunt vergelijken en op deze manier snel én voordelig een iMac kunt aanschaffen.

 


Verschil in product
Voordat je een keuze maakt, moet je eigenlijk eerst de iMac vergelijken met andere iMacs. Dat doe je in de eerste plaats op productniveau.
Apple biedt twee soorten iMacs aan (21,5 inch en 27 inch) die ook qua opslag en snelheid van elkaar verschillen.

Je kunt de verschillende specificaties naast elkaar  leggen om zo snel erachter te komen welke iMac het beste bij jou past.

 

Verschil in aanbieder
Ben je klaar met de iMac vergelijken en heb je een keuze gemaakt? Heel goed. Dan kun je door naar de volgende stap. Naast dat je verschillende iMacs hebt, zijn er ook meerdere aanbieders van dit product. In deze lijst hebben wij de aanbieders op een rij gezet.
Je kunt direct doorklikken naar de webshop, maar natuurlijk ook eerst even de prijs van de iMac vergelijken.

 

Verschil in prijs
Want ook in die prijs zit per aanbieder soms verschil. Het kan zijn dat een bepaalde aanbieder de iMac in de aanbieding heeft (kijk voor actuele aanbiedingen bij de iMac aanbiedingen) zodat je extra goedkoop een iMac kunt aanschaffen.

De prijs is wel een belangrijk aspect als je iMacs gaat vergelijken. Binnen het aanbod van Apple verschillen de prijzen ook. De 21,5-inch desktop is bijvoorbeeld goedkoper dan de 27-inch.

 Overeenkomsten?
Hebben de verschillende aanbieders van iMacs ook nog overeenkomsten? Ja. Bij (bijna) alle aanbieders heb je tegenwoordig je bestelling een dag later al in huis. Daar zitten over het algemeen geen kosten aan verbonden, controleer dat altijd voordat je overgaat tot aankoop.

 

Veel verschil
Je merkt het misschien zelf wel: er zijn veel verschillende prijzen en producten. Daarom is het handig om verschillende iMacs te vergelijken voordat je een keuze maakt.
Dit verminderd de kans op een miskoop. Vergelijk de verschillende producten, maak een keuze en bestel je nieuwe desktop vandaag nog.

Je hebt dan sowieso de voordeligste prijs en kan een dag later meteen aan de slag met je nieuwe iMac.

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
Paradigit1 Dag€ 1278Bekijk aanbieding
Bcc1 Dag€ 1099Bekijk aanbieding
yorcom1 Dag€ 1499Bekijk aanbieding
Otto1 Dag€ 2149Bekijk aanbieding
Wehkamp1 Dag€ 1286Bekijk aanbieding
Mediamarkt1 Dag€ 1249 Bekijk aanbieding
youmacstore1 Dag€ 1182Bekijk aanbieding
Neckermann1 Dag€ 1279Bekijk aanbieding
bolcom1 Dag€ 1259Bekijk aanbieding
Baxshop1 Dag€ 1259Bekijk aanbieding
accesdirect1 Dag€ 1212Bekijk aanbieding
coolblue1 Dag€ 1279Bekijk aanbieding
Redcoon1 Dag€ 2299Bekijk aanbieding

 

Een leuk accessoires voor naast uw Imac is bijvoorbeeld een Ipad of een Apple watch