Ipad kopen

Ipad kopen ook de Ipad vergelijkt u hier direct online

Ipad kopenHet kan zo zijn dat je al een mooie iMac op je bureau hebt staan, maar daarbij nog een tablet wil hebben voor films en internetplezier onder weg of in bad. Een hele desktop neem je lastig mee, daarom kun je dan het beste een iPad kopen.

Meerdere generaties
Als je denkt: ‘ik wil een iPad kopen’ dan raden wij je aan het eerst naar de generatie van de iPad te krijgen.

De iPad werd in 2010 geïntroduceerd door Apple. In vijf jaar tijd zijn daar veel nieuwe soorten bijgekomen. Naast de reguliere iPads (iPad 1, 2, 3 en ‘Retina’) kun je ook een andere type iPad kopen namelijk de iPad Air en iPad mini zijn ook in de markt.

Verschillen in generatie
Elke generatie neemt weer zijn eigen specificaties mee. Hoe recenter de iPad is uitgekomen, hoe beter de technologie is in het apparaat.
Tussen die generaties zit het grootste prijsverschil.

Als er een nieuwe iPad op de markt komt, neemt de prijs van de jongere generaties automatisch af. Dat hoeft niet te zeggen dat een jongere generatie aanschaffen automatisch betekent dat je een ´mindere´ iPad hebt: ook de producten die Apple in het verleden uitbracht, blijken in consumentenonderzoeken hoog te scoren. Daar hoef je dus geen zorgen over te maken.

iPad Pro
Maar soms wil je gewoon het nieuwste van het nieuwste. Wil je de nieuwste iPad kopen dan ben je op zoek naar de iPad Pro.
Deze iPad is een stuk groter dan zijn voorgangers, een scherm met maar liefst 5,6 miljoen pixels op een 12,9-inch scherm.

Het maakt dus niet uit waarvoor je het apparaat wil gebruiken, van presentaties tot aan een  filmpje kijken, de iPad Pro zorgt ervoor dat die werkzaamheden snel voltooien én in haarscherp op je beeld verschijnt.Vergelijk en bestel
In het onderstaande overzicht hebben wij verschillende aanbieders van iPads onder elkaar gezet zodat je snel de beste deal kan vinden.
Wil je na het lezen van deze tekst echt een iPad kopen? Wacht dan niet langer en bestel direct. De bezorging is gratis en het product is morgen al in huis.

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
expert1 Dag€ 289Bekijk aanbieding
Paradigit1 Dag€ 299Bekijk aanbieding
laptops4all1 Dag€ 289Bekijk aanbieding
Bcc1 Dag€ 279Bekijk aanbieding
Computerpirates1 Dag€ 491Bekijk aanbieding
yorcom1 Dag€ 298Bekijk aanbieding
Belsimpel1 Dag€ 365Bekijk aanbieding
Otto1 Dag€ 289Bekijk aanbieding
Wehkamp1 Dag€ 279Bekijk aanbieding
Mediamarkt1 Dag€ 257 Bekijk aanbieding
youmacstore1 Dag€ 299Bekijk aanbieding
Neckermann1 Dag€ 386Bekijk aanbieding
bolcom1 Dag€ 299Bekijk aanbieding
Baxshop1 Dag€ 416Bekijk aanbieding
accesdirect1 Dag€ 240Bekijk aanbieding
coolblue1 Dag€ 279Bekijk aanbieding
Redcoon1 Dag€ 354Bekijk aanbieding

Een leuke gadget voor bij uw ipad is de Apple Watch