Iphone kopen

iPhone kopen

Iphone kopenJe telefoonabonnement is afgelopen of je iPhone is op de grond gekletterd en doet het niet meer. Dat iOS-besturingssysteem beviel je wel en je wil graag een nieuwe iPhone kopen. Je weet alleen nog niet welk toestel het beste bij je past. Om de beste keuze te maken, hebben wij het aanbod nog even op een rijtje gezet.

Overeenkomsten en verschillen
De verschillende generaties iPhone hebben als grote overeenkomst dat ze allemaal draaien op de laatste versie van het besturingssysteem van Apple. Die updates blijven ook komen: je kunt je iPhone altijd updaten naar de laatste versie. De specificaties van de telefoons verschillen natuurlijk wel.

Intern geheugen
Mocht je een iPhone kopen dan is het handig om eerst het geheugen te overwegen. Het geheugen in een iPhone (variërend van 16 GB tot 64 GB) is niet uitbreidbaar. Je zit dus vast aan dat geheugen. Als je  weinig apps gebruikt, is 16 GB voldoende, maar ga je jouw iPhone kopen en intensief gebruiken, zorg dan dat je 32 of 64 GB aan geheugen hebt. Je kunt beter teveel dan te weinig geheugen hebben.

4G-internet
Is de snelheid van je mobiele internet belangrijk voor je? Dan kun je het best een iPhone kopen die op het 4G-internetnetwerk kan worden aangesloten. Dan zit je over het algemeen met een iPhone 5S bij het goede adres. De iPhone 4S, die vaak wordt gekozen als goedkoop alternatief, ondersteunt 4G niet. Neem dit mee in je overweging.

Kies je aanbieder en bel voordelig en in stijl
Er zijn in Nederland verschillende telefoonmaatschappijen die een iPhone aanbieden in combinatie met een abonnement. In het overzicht zie je welke aanbieders dat doen. Het kan ook zijn dat je een losse iPhone gaat kopen: de toestellen zijn over het algemeen ook los verkrijgbaar. Omdat je het toestel dan niet in combinatie met een abonnement bestelt, vergoed je wel het hele toestel in plaats van een deel of zelfs helemaal niets.  Iphone zonder abonnement
Het is natuurlijk ook mogelijk om een Iphone zonder abonnement aan te schaffen, in het overzicht vindt u de aanbieders van de Iphone zonder abonnement.

Iphones Nieuws

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
expert1 Dag€ 619Bekijk aanbieding
Paradigit1 Dag€ 439 Bekijk aanbieding
Bcc1 Dag€ 499Bekijk aanbieding
Belsimpel1 Dag€ 297Bekijk aanbieding
Mediamarkt1 Dag€ 449 Bekijk aanbieding
youmacstore1 Dag€ 499Bekijk aanbieding
coolblue1 Dag€ 369Bekijk aanbieding
Redcoon1 Dag€ 483Bekijk aanbieding

Iphones refurbished

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
refurbishediphonekopen1 DagBekijk aanbiedingBekijk aanbieding

Lees ook meer informatie over de aanschaf van een nieuwe Ipad of Apple Watch