Ipod nog steeds populair

De iPod is nog steeds populair, en dat bewijst wel dat voor heel veel mensen het erg belangrijk is om dagelijks muziek, of andere media te kunnen luisteren en afspelen, ongeacht waar ze op dat moment zijn.

En ja, dat kan je ook met een mobiele telefoon doen, bijvoorbeeld een iPhone, maar die zijn doorgaans natuurlijk een stuk duurder dan een iPod, die overigens in drie verschillende variaties te koop is. Van klein naar groot zijn dat: de iPod shuffle, de iPod nano en de iPod touch.

Daarbij zijn natuurlijk de moderne modellen een stuk handzamer dan de allereerste Apple iPods, want die waren immers net zo groot en dik als een pakje sigaretten.

De moderne apparaten zijn een stuk kleine, een stuk dunner, en je kunt er natuurlijk veel meer mee doen dan alleen maar muziek luisteren, en de modellen zijn dan ook helemaal aangepast aan de eisen van de moderne tijd.

De moderne iPod blijft populair

Waarom de moderne iPod populair blijft, valt eigen niet eens echt te verklaren. De functionaliteit die op een iPod te vinden is, zit ook op een normale mobiele telefoon, althans de moderne Smartphone.

En toch blijkt dat veel mensen die een smartphone hebben, zoals bijvoorbeeld een iPhone, ook een iPod bezitten. Terwijl dat dus gedeeltelijk dezelfde functionaliteit is.

Wellicht willen we ontspannen met muziek of andere media dan toch liever niet doen via een mobiele telefoon, waarmee we blijkbaar meer ons sociale leven onderhouden. Want het sociale leven onderhouden doen we met ons allen namelijk bijna alleen via de smartphone.

Of een ipod iets voor jouw is?

Als je veel naar muziek wilt luisteren, en gedurende deze activiteit niet gestoord wilt worden door de bliebjes als er berichten worden ontvangen, bijvoorbeeld via Whatsapp of Facebook. Ja een iPod kan best fijn zijn.

Je kunt de namelijk twee functionaliteiten scheiden, media luisteren of kijken, en het sociale leven, en even in jezelf keren. En je hoeft de telefoon ook niet aan te laten staan terwijl je bijvoorbeeld naar muziek luisterd.

Dus, een iPod kan een erg handig apparaat zijn.