Macbook handig voor op reis

Een Macbook is enorm handig als je op reis gaat. Dat is natuurlijk ook van toepassing op alle laptops en tablets van andere merken, en er van uitgaande dat je niet loopt te zeulen met je desktop pc tijdens de vakantie in het buitenland. Echt die mensen zijn er.

Een Macbook is een fijn apparaat dat door haar omvang ook ideaal mee te nemen is. En dat terwijl je toch enorm veel functionaliteit bij je hebt. Vaak zelfs meer mogelijkheden als op een doorsnee desktop PC.

De Macbook Pro is bijvoorbeeld maar 24,1 millimeter dik. Dat is iets meer dan een gemiddelde vinger. Het apparaat weegt ook maar 2,06 kilogram. Dus dat voel je haast niet, en in een goede, en speciale tas, kun je de Macbook zelfs zo in het vliegtuig meenemen.

Zit je in een vliegtuig dan, natuurlijk afhankelijk van het toestaan door de vliegmaatschappij, past de Macbook precies op het tafeltje voor je stoel. En dat kunnen de meeste laptopfabrikanten niet zeggen van hun producten, die overigens vaak ook een stuk zwaarder zijn.

En dus kun je gewoon internetten, of je werk doen, in het vliegtuig.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de handzaamheid in taxi, hotel, of zelfs aan het zwembad of het strand op je vakantieadres.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de Macbook gewoon thuis te laten, omdat je toch ook je iPhone mee wilt nemen op reis, maar qua omvang en handzaamheid hoef je dat dus absoluut niet te doen.

Goed verpakt en beschermd

Als je de Macbook inderdaad mee wilt nemen, denk er dan wel goed aan om het goed in te pakken, en vooral niet in je bagage. Want daarmee wordt soms nogal hardhandig omgegaan.

Nee, koop liever een speciale tas of een koffertje. Die zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten te verkrijgen. En zelfs in allerlei modieuze kleuren en prints.

En let op onze woorden. De Macbook is niet alleen ideaal voor op reis. Het is ook verrekte handig als je de Macbook bij je hebt.