Macbook kopen

MacBook kopen

Macbook kopenNaast desktops en tablets heeft Apple ook nog een aantal series laptops. Die zijn beter bekent als MacBooks. Ga je een MacBook kopen dan kan het handig zijn om eerst te weten wat het aanbod is en het verschil in prijs en kwaliteit.

Modellen
Wil je een Macbook kopen dan heb je de keuze uit drie modellen. De Macbook, de Macbook Air en de MacBook Pro. Elk model onderscheidt zich op zijn eigen manier van de rest en daarom is het belangrijk dat je weet wat voor een MacBook je nodig hebt.

MacBook
Wil je een standaard MacBook kopen dan  ben je verzekerd van de Apple-experience. Een strak design, een Retina-beeld voor superscherpe visuals en het apparaat is zo licht als een veertje. Met 256 GB aan opslagruimte en liefst 8 GB werkgeheugen kan jij je werkzaamheden op deze MacBook op maximale snelheid uitvoeren.

MacBook Air
Wil je vooral een goedkope Macbook kopen dan raden wij de MacBook Air aan. Je kan er altijd voor kiezen om een refurbished of tweedehands Macbook Air aan te schaffen, maar ook in nieuwprijs ben je met deze laptop minder duur uit dan de reguliere MacBooks en de MacBook Pro.

MacBook Pro
Voor de intensieve laptopgebruiker – als je veel foto’s bewerkt op je laptop of filmpjes monteert – raden wij de MacBook Pro aan. De instapprijs van de MacBook Pro is hetzelfde als die van de normale MacBook; je krijgt alleen minder geheugen. De MacBook Pro is qua snelheid echter van een heel andere orde dan zijn broertjes.Vergelijk en bestel
Er zijn in Nederland verschillende (web)winkels die de verschillende MacBooks aanbieden. Een selectie daarvan vind je in de overzichten die je onder de  beschrijvingen ziet. Zo kun je snel en gemakkelijk de beste deal uitzoeken. Bestel je MacBook gelijk en laat hem een dag later volledig gratis bij je thuis bezorgen.

Macbook nieuw:

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
Paradigit1 Dag€ 979Bekijk aanbieding
Bcc1 Dag€ 949Bekijk aanbieding
Computerpirates1 Dag€ 987Bekijk aanbieding
yorcom1 Dag€ 1799Bekijk aanbieding
Otto1 Dag€ 999Bekijk aanbieding
Wehkamp1 Dag€ 939Bekijk aanbieding
Mediamarkt1 Dag€ 949Bekijk aanbieding
youmacstore1 Dag€ 924Bekijk aanbieding
Neckermann1 Dag€ 999Bekijk aanbieding
bolcom1 Dag€ 959Bekijk aanbieding
Baxshop1 Dag€ 959Bekijk aanbieding
accesdirect1 Dag€ 869Bekijk aanbieding
coolblue1 Dag€ 949Bekijk aanbieding
Redcoon1 Dag€ 944Bekijk aanbieding

Macbook Tweedehands:

AanbiederLevertijdPrijs (incl.):Bestellen
laptops4all1 Dag€ 899Bekijk aanbieding
bolcom1 Dag€ 431Bekijk aanbieding

 

Ook interessant: de nieuwe rage: Apple Watch