Waarom zou je een iMac moeten kopen?

Waarom zou je een iMac moeten kopen?

Je hebt waarschijnlijk nu een ander apparaat, en je denkt er over om na om naar een iMac over te stappen.

Als je nu gebruik maakt van een ander Apple-product, dan snappen we eigenlijk niet waarom je jezelf deze vraagt hebt gesteld. Je weet immers wat voor een fantastische producten Apple maakt, en hoe gebruikersvriendelijk deze apparaten en het besturingssysteem zijn.

Dat zal bij een nieuw iMac echt niet gaan veranderen. Sterker nog, we weten zeker dat je met een nieuwe iMac nog tevredener zult worden, dan dat je dat met je huidige apparaat van Apple al bent.

Een nieuwe iMac kopen

Gebruik je nu een apparaat dat door een andere fabrikant geleverd is, dan is de kans toch wel heel erg groot dat je een tablet, een laptop of een PC gebruikt, dat onder één van de versies werkt van Microsoft Windows. En tsja, we zouden je haast vragen of dat al niet genoeg zegt, want dat Windows, welke versie je ook gebruikt, heeft natuurlijk zijn beperkingen en problemen.

Men maakt wel eens de vergelijking dat Apple een uiterst goede wijn is, een fles die je niet zomaar leeg drinkt. Een fles die ook niet is weggelegd voor het grote publiek.

Windows, en dus apparaten die onder Windows werken, worden in dat geval vergelijken met de kartonnen pakken rode wijn die je in iedere supermarkt kunt kopen, en vaak wel Chateau de Migraine wordt genoemd. Wijn voor het grote publiek, die niet bepaald van hoge kwaliteit is.

Of als we het anders stellen, zoek maar eens op internet naar problemen met Apple of met het betreffende besturingssysteem. Dan kom je natuurlijk mensen tegen die er problemen mee hebben, maar als je vervolgens gaat zoeken naar mensen met problemen met Windows, dan zijn dat er veel meer.

Moeten we je nog meer vertellen, of begrijp je waarom een iMac een fantastisch apparaat is, dat je lang en heel veel plezier zal schenken?

Overigens, wij hebben diverse hele mooie aanbiedingen voor je, en dus ook als je een iMac wilt kopen.